Couscoussalade met gegrilde groenten

Ingrediënten

Dit kan iedereen
4 personen
Tussen 30 en 60 minuten
Marokkaans
Hoofdgerecht

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 180 °C.

  2. Doe de ratatouillegroenten in een ovenschaal en besprenkel met olijfolie. Kruid met peper en zout en meng goed. Zet ongeveer 30 minuten in de oven.

  3. Doe de couscous in een vuurvaste schotel.

  4. Breng de groentebouillon aan de kook. Giet de kokende bouillon over de couscous en dek af. Roer de couscous na enkele minuten los met een vork en meng met de gegrilde groenten. Voeg eventueel nog wat olijfolie toe. Breng op smaak met peper en zout.

  5. Snijd de gedroogde abrikozen in stukjes.

  6. Werk af met de abrikozen en de amandelen.

0
Nog geen stemmen

5 ingrediënten, 1 gerecht

Uitgeverij
Standaard Uitgeverij
ISBN
9789002251856