Kabeljauw met krokant korstje en waterkerspuree

Ingrediënten

Dit kan iedereen
4 personen
Tussen 30 en 60 minuten
Hoofdgerecht

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 160 °C.

  2. Schil en was de aardappelen en kook ze gaar. Was en droog de waterkers en hak fijn. Doe de cornflakes in een blender en maal ze fijn. Meng met de peterselie.

  3. Leg de visfilets in een ondiepe lichtjes ingevette ovenschaal, kruid met peper en zout en bedek ze met het cornflakesmengsel. Besprenkel ze met olijfolie. Zet de ovenschaal 15 minuten in de oven.

  4. Giet de aardappelen af en doe ze weer in de kookpot. Doe de waterkers bij de aardappelen en doe het deksel op de pot tot de waterkers geslonken is. Kruid met peper en zout en prak fijn met een geutje olijfolie.

  5. Tip:  Je kunt de cornflakes ook vervangen door fijngemalen oudbakken brood.

0
Nog geen stemmen

5 ingrediënten, 1 gerecht

Uitgeverij
Standaard Uitgeverij
ISBN
9789002251856