Kabeljauw met krokant korstje en waterkerspuree
Ingrediënten
-
160 gr cornflakes
-
4 el fijngehakte platte peterselie
-
1 kg aardappelen
-
150 gr waterkers
-
olijfolie
Bereiding
Verwarm de oven voor op 160 °C.
Schil en was de aardappelen en kook ze gaar. Was en droog de waterkers en hak fijn. Doe de cornflakes in een blender en maal ze fijn. Meng met de peterselie.
Leg de visfilets in een ondiepe lichtjes ingevette ovenschaal, kruid met peper en zout en bedek ze met het cornflakesmengsel. Besprenkel ze met olijfolie. Zet de ovenschaal 15 minuten in de oven.
Giet de aardappelen af en doe ze weer in de kookpot. Doe de waterkers bij de aardappelen en doe het deksel op de pot tot de waterkers geslonken is. Kruid met peper en zout en prak fijn met een geutje olijfolie.
Tip: Je kunt de cornflakes ook vervangen door fijngemalen oudbakken brood.
voor meer recepten ga naar VTMKoken.be