Frittata met waterkers en feta

Ingrediënten

Dit kan iedereen
4 personen
Tussen 30 en 60 minuten
Hoofdgerecht

Bereiding

  1. Vet een ovenpan of -schaal in met een klontje boter. Verwarm de oven voor op 170°.

  2. Snij de broccoli in kleine roosjes en blancheer 2 minuutjes in kokend water. Doe er de doperwtjes en de sugarsnaps bij en laat nog een minuutje meegaren. Giet af en verdeel de groentjes over de pan.

  3. Breek de eitjes in een kom en klop los met een vork. Kruid met peper en zout.

  4. Giet de eieren over de groentjes en zet de pan in de oven gedurende 15-20 minuutjes tot het ei mooi is gestold.

  5. Maak een vinaigrette met de olijfolie en het citroensap en kruid met peper en zout.

  6. Haal de frittata uit de oven, werk af met een flinke bos waterkers, besprenkel met de vinaigrette en verkruimel er de feta over.

0
Nog geen stemmen