Garnalenslaatje met pompelmoes en palmhartjes

Ingrediënten

Dit kan iedereen
2 personen
Tussen 15 en 30 minuten
Salade

Bereiding

  1. Snijd de palmharten in schijfjes, schil de avocado's, haal er de pit uit en snijd het vruchtvlees in blokjes

  2. Snijd de bovenkant en de onderkant van de pompelmoes eraf met een scherp mes. Zet de pompelmoes op een snijkant en snijd nu van boven naar onder de rest van de schil eraf. Snijd de pompelmoeshartjes van tussen de membramen en probeer zoveel mogelijk sap op te vangen

  3. Doe de sla in een kom, samen met de avocado, de palmharten, de pompelmoespartjes en de grijze garnalen

  4. Maak een dressing van het citroensap, 2 eetlepels pompelmoessap, de zonnebloemolie, de dijonmosterd, peper en zout. Doe er als laatste de peterselie bij. Roer goed en overgiet de salade met de dressing

0
Nog geen stemmen

Dit is een recept uit het kookboek slaatjes

Recepten
Ann Vertriest
Redactie
Ann Vertriest
Uitgeverij
Standaard uitgeverij
Fotografie
Ann Vertriest
ISBN
9789002252518
Meer info >>>