Gewokte schelpjes in chilipasta (hoi laai phat phrik pao)

Ingrediënten

  • 2 el phrik pao (chilipasta)
  • 300 gr verse venusschelpen
  • 2 el plantaardige olie
  • 2 teentjes look
  • 1 el vissaus
  • 1 th lepel suiker
  • 2 handvol Thaise basilicum
Beginner
4 personen
Minder dan 15 minuten
Hoofdgerecht

Bereiding

  1. Verhit de wok op middelhoog vuur. Fruit de look in de olie. Doe de venusschelpen erbij en blijf roerbakken tot ze open gaan. Voeg vissaus, suiker en chilipasta toe.

  2. Blijf goed roerbakken. Voeg chilipeper en Thaise basilcum toe en serveer onmiddellijk.

5
Average: 5 (1 vote)

Bangkok Street Food

Auteur:
Tom Vandenberghe &
Eva Verplaetse
Uitgeverij:
Lannoo
Fotografie:
Luk Thys
ISBN:
9789020986549