Glaasje met langoustines, roerei en truffels

Ingrediënten

  • peper en zout
  • 2 eieren
  • klein brokje truffel
  • 4 truffelpasta
  • 20 gr boter
  • 1 tomatenpuree
  • 1 dl room
  • 8 langoustines
  • enkele blaadjes veldsla
Beginner
4 personen
Tussen 15 en 30 minuten
Belgisch
Hapje

Bereiding

  1. De langoustines krokant koken in gezouten water, ontdoen van de schelp en het vlees in kleine stukjes snijden. Opwerken met de room en de tomatenpuree, kruiden met peper, zout en cayennepeper.

  2. Eieren klaarmaken als roerei met enkele truffelblokjes, peper en zout en een scheutje room.

  3. Truffelpasta (in de handel zo te koop) opwerken met een klein beetje zachte boter, peper en zout.

  4. Dresseren : in een hoog glas, eerst het vlees van de coquilles, daarop het ei, truffelpasta en afwerken met een veldslablaadje en toastje.

0
Nog geen stemmen