Nutella kerststronk

Ingrediënten

  • 5 eieren
  • 200 g amandelmeel
  • 200 g bloemsuiker
  • 8 eiwtten
  • 130 g bloem
  • 70 g boter
  • extra versiering zoals sterretjes, kerstboom, ...
Beginner
4 personen
Tussen 30 en 60 minuten
Belgisch

Bereiding

  1. Klop de eieren op met het amandelmeel en de bloemsuiker.

  2. Klop in een andere kom de eiwitten stijf.

  3. Meng beide mengsels. Voeg nu de bloem en de gesmolten boter toe.

  4. Roer tot een homogeen mengsel. Verdeel over bakplaten met bakpapier; Bak 6 à 8 minuten op 240°C in een voorverwarmde oven.

  5. Laat afkoelen en smeer dan in met Nutella.

  6. Rol op. Smeer de buitenkant ook in met Nutella. Versier met suikersterretjes, bloemsuiker en maak een schorsstructuur mbh een kam. Smakelijk.

0
Nog geen stemmen