Panna cotta met witte chocolade en frambozen

Ingrediënten

Gevorderde
4 personen
Tussen 15 en 30 minuten
Italiaans
Dessert

Bereiding

  1. Week de gelatineblaadjes in koud water. 

  2. Breng de frambozencoulis met 6 eetlepels water aan de kook. 

  3. Knijp 2 gelatineblaadjes uit en voeg toe. Roer tot het gesmolten is. Laat nog 2 minuten koken.

  4. Neem 4 glaasjes en zet ze een beetje schuin. Verdeel de coulis over de glaasjes, laat afkoelen en laat opstijven in de koelkast.

  5. Breng de room aan de kook met de melk en de witte chocolade. Knijp de andere gelatineblaadjes uit en voeg toe. Roer tot het gesmolten is.

  6. Neem de glaasjes uit de koelkast. 

  7. Verdeel de panna cotta over de glaasjes. Laat afkoelen. 

  8. Zet de glaasjes minstens 4 uur in de koelkast voor je ze opdient. 

0
Nog geen stemmen

100 feestelijke verrines

Auteur:
Sylvie Aït-Ali
Uitgeverij:
Standaard Uitgeverij
Fotografie:
Dominic Van Heupen
ISBN:
9789002240263