Panna cotta met witte chocolade en frambozen
Ingrediënten
-
3 dl frambozencoulis
-
2 dl room
-
1½ dl melk
-
75 gr witte chocolade
Bereiding
Week de gelatineblaadjes in koud water.
Breng de frambozencoulis met 6 eetlepels water aan de kook.
Knijp 2 gelatineblaadjes uit en voeg toe. Roer tot het gesmolten is. Laat nog 2 minuten koken.
Neem 4 glaasjes en zet ze een beetje schuin. Verdeel de coulis over de glaasjes, laat afkoelen en laat opstijven in de koelkast.
Breng de room aan de kook met de melk en de witte chocolade. Knijp de andere gelatineblaadjes uit en voeg toe. Roer tot het gesmolten is.
Neem de glaasjes uit de koelkast.
Verdeel de panna cotta over de glaasjes. Laat afkoelen.
Zet de glaasjes minstens 4 uur in de koelkast voor je ze opdient.
voor meer recepten ga naar VTMKoken.be