Video: Pasta Rigatoni Amatriciana
Pasta Rigatoni Amatriciana
Uw video is aan het laden...

Pasta Rigatoni Amatriciana

Ingrediënten

Met een pastagerecht zit je altijd goed. Een snelle lunch, een feestmaaltijd of een voedzaam avondmaal, het kan allemaal. Zomer, winter, lente of herfst, in elk seizoen vind je wel een passend gerechtje. Probeer dit gerechtje of laat je verrassen door één van onze andere toppers met Barilla® pasta. >> Bekijk hier onze special met alle recepten.

Dit kan iedereen
2 personen
Tussen 15 en 30 minuten
Italiaans

Bereiding

  1. Kook de rigatoni Barilla® in een grote pan gezouten, kokend water zoals aangegeven op de verpakking.

  2. Snijd de guanciale in reepjes en bak ze in een pan zonder extra vetstof. Haal ze uit de pan zodra ze gebakken zijn. 

  3. Snijd de tomaten in partjes en bak ze in dezelfde pan. 

  4. Snijd de rode peper en voeg hem toe aan de tomaten. Wacht tot je een tomatensaus verkrijgt. Voeg dan de guanciale toe. Roer af en toe. 

  5. Voeg vervolgens de al dente gekookte rigatoni Barilla® toe. Serveer op een bord en bestrooi met Pecorino. 

0

Nog geen stemmen