Pastaschotel met paddenstoelen en spinazie

Ingrediënten

Dit kan iedereen
4 personen
Tussen 15 en 30 minuten
Lactosevrij
Hoofdgerecht

Bereiding

  1. Kook de pasta beetgaar en giet af.

  2. Blancheer de verse spinazie 1 minuut in gezouten water. Spoel onmiddellijk af onder koud water, zodat de mooie groene kleur behouden blijft en laat uitlekken. Hak de blaadjes grof.

  3. Stoof de fijngesnipperde sjalot en look mooi fijn in wat Alpro Bakken en Braden. Laat de fijngesneden paddenstoelen stoven, voeg de geblancheerde spinazie toe en laat even meestoven.

  4. Voeg de Alpro Cuisine en de bouillon toe en laat even inkoken.

  5. Kruid met peper, zout en nootmuskaat.

  6. Meng met de gekookte pasta en voeg de gemalen kaas toe. Doe alles in een vuurvaste schaal en gratineer 10 minuten in de oven.

0
Nog geen stemmen