Salade van sobanoedels met regenbooggroente en sesamdressing

Ingrediënten

Dressing

  • 3 el sesamolie
  • 1 el bruine rijstazijn
  • 1 th lepel tamari (tarwevrije sojasaus)
  • 1 th lepel agavesiroop of honing
Beginner
2 personen
Minder dan 15 minuten
Aziatisch
Hoofdgerecht

Bereiding

  1. Breng voor de sobanoedels 2l water aan de kook en kook ze gedurende 6 minuten op een laag vuur. Laat ze uitlekken en afkoelen.

  2. Doe de volledig afgekoelde noedels met alle gesnipperde, geraspte en dun gesneden groenten in een grote serveerkom.

  3. Rooster de sesamzaadjes ongeveer 1 minuut in een kleine koekenpan en strooi ze over de noedels.

  4. klop de ingrediënten voor de dressing door elkaar, voeg naar smaak peper en zout toe en maak er de noedels mee aan.

0
Nog geen stemmen

Van seizoen naar seizoen

Auteur:
Sophie Dahl
Uitgeverij:
Standaard Uitgeverij
Fotografie:
Jan Baldwin
ISBN:
9789048809875