Viscurry van Sandra Bekkari

Ingrediënten

  • 600 g koolvishaasje
  • bouillon
  • 2 builtjes rijst
  • 2 stengels prei
  • 1 ui
  • 2 teentjes knoflook
  • 3 cm gember
  • 70 g tomatenpuree
  • 1 el madrascurry
  • verse koriander
  • 500 ml kokosmelk
  • sap van 1/2 limoen

voor de marinade

Sandra Bekkari verrast je elke werkdag met een lekker én gezond gerecht. Vandaag op het menu: viscurry. Wil je het thuis zelf eens maken? Bekijk dan de stap-voor-stap video. Hieronder vind je de ingrediëntenlijst. Smakelijk!

Benieuwd naar de volledige aflevering? Klik hier.

Dit kan iedereen
4 personen
Tussen 30 en 60 minuten
Indisch

Bereiding

  1. Maak de curry aan de hand van de video. 

  2. Smakelijk!

0

Nog geen stemmen