Zomerpasta met Breydelham, boontjes en pijnappelpitten

Ingrediënten

  • 50 gr gemalen kaas
  • ½ l halfvolle melk
  • 20 gr bloem
  • 20 gr boter
  • 200 gr Breydelham
  • peper
  • 50 gr pijnappelpitten
  • 400 gr tuinboontjes
  • zout
  • nootmuskaat
  • 200 gr ongekookte pasta
Beginner
2 personen
Tussen 15 en 30 minuten
Belgisch
Italiaans
Hoofdgerecht

Bereiding

  1. Kook de tuinboontjes beetgaar in gezouten water en laat ze goed uitlekken.

  2. Rooster in de pijnappelpitten goudbruin.

  3. Snij 200 g Breydelham in reepjes.

  4. Maak een kaassaus met 20 g boter, 20 g bloem, ½ l halfvolle melk, 50 g gemalen kaas, peper, zout en nootmuskaat. Meng er de Breydelham en de groenten onder.

  5. Meng dan alles met beetgare pasta en serveer meteen.

0
Nog geen stemmen