Pruimentaart met gezouten karamelijs

Ingrediënten

Een pruimentaart met lekkere gedroogde pruimen, njummie!

Tip: zorg dat de boter op kamertemperatuur is! Gebruik een taartvorm van 25cm.

Beginner
4 personen
Tussen 30 en 60 minuten
Belgisch
Dessert
Gebak

Bereiding

  1. Meng alle ingrediënten voor het deeg. Voeg wat Sweet Mix en een mespunt kaneel toe. Meng tot homogene massa.

  2. Laat opstijven in folie in de koelkast.

  3. Snij de pruimen grof.                                         

  4. Rol het deeg uit. Gebruik veel bloem. Leg het deeg in de taartvorm. 

  5. Vul op met pruimen. Bedek met reepjes deeg.

  6. Bak 25 minuten af in een voorverwarmde oven op 185 graden..    

  7. Serveer met een bolletje ijs.

0
Nog geen stemmen

Sofie Dumont Roomijs

Sofie heeft haar eigen roomijs. Ontdek al haar smaken:

www.sofiedumont.be