Appeltaart met laagje eiwit

Ingrediënten

Bovenlaag

Beginner
4 personen
Tussen 60 en 90 minuten
Dessert

Bereiding

  1. Doe de bloem en de suiker in een kom en voeg de eigelen erbij (hou de eiwitten apart bij). Giet de melk en olie erbij en roer goed met een garde. Giet het deeg in een bakvorm.

  2. Snij de appelen in schijfjes en leg deze in waaiervorm op het deeg. Zet de taart in een oven van 180°C gedurende 30 à 35 min.

  3. Weeg 100 g eiwitten af. Doe de suiker erbij en mix met een mixer. Haal de taart uit de oven en smeer het eiwit bovenop de taart. Zet dit nog 10 min in de oven op 240°C

0
Nog geen stemmen

Appeltaart met laagje eiwit

1. Weeg alles correct af
2. Voeg het eiwit pas achteraf toe
3. Doe geen vetstof bij het eiwit