Champignon-mosterdsaus

Ingrediënten

  • 1 th lepel ketchup
  • 1 th lepel mosterd
  • ½ el tomatenpuree
  • 1½ dl water
  • ½ ui
  • 1 teentje look
  • 1 bakje champignons
  • 1 el groentenbouillon
  • boter
  • peper
  • zout
  • 2 dl room
Dit kan iedereen
4 personen
Minder dan 15 minuten
Saus

Bereiding

  1. Smelt de boter in een kleefpan en bak de ui aan. Snij de champignons in 4 en bak ze mee aan, samen met de look. Blus de pan met water en giet de room erbij.

  2. Voeg de mosterd, ketchup en tomatenpuree toe en roer door. Kruid met peper en zout. Overstrooi met gehakte peterselie.

0
Nog geen stemmen

Champignon-mosterdsaus

1. Gebruik minder tomatenpuree
2. Voeg niet te veel mosterd toe
3. Gebruik meer champignons
4. Bak alles eerst aan