Kotelet met blackwellsaus

Ingrediënten

  • 2 koteletten
  • 1 el rundsbouillon
  • 3 el pickles
  • gehakte peterselie
  • 1 dl room
  • 1½ dl water
Dit kan iedereen
2 personen
Tussen 15 en 30 minuten
Brits
Hoofdgerecht

Bereiding

  1. Neem een braadpan en voeg een beetje boter toe. Start met het bakken van de koteletten.

  2. Als de koteletten klaar zijn, neem je ze uit de pan en blus je het aanbaksel met water. Roer het aanbaksel in de pan goed los met een garde.

  3. Doe de pickles erbij en voeg een beetje rundsbouillon toe. Giet er de room bij en laat 3 à 4 minuten inkoken.

  4. Serveer de saus over de koteletten. Werk af met de peterselie.

0
Nog geen stemmen

SOS Piet 1

Auteur 
Piet Huysentruyt 
Uitgeverij 
Lannoo 
Fotografie 
Dominique Dobbelaere / Anouk Van de Wal
ISBN 
9789020974553

Blackwellsaus

1. Start met de koteletten
2. Blus het aanbaksel met water
3. Voeg op het laatst de pickles en de room toe