Moelleux au chocolat

Ingrediënten

Beginner
4 personen
Meer dan 90 minuten
Belgisch
Gebak

Bereiding

  1. Klop de eieren op met de suiker tot het geheel bleek ziet. Meng er de gesmolten chocolade door en daarna de gesmolten boter. Meng er vervolgens de gezeefde bloem door.

  2. Laat gedurende 1 nacht rusten in de ijskast. Beboter de ovenschaaltjes en bestrooi ze met suiker. Vul de ovenschaaltjes. Bak op 180°C gedurende 14 minuten (naargelang de grootte van de schaaltjes). Serveer met frambozensorbet (facultatief).

5
Average: 5 (2 votes)

Château des Roches 2010 (Loupiac)

Carrefour €6,79

Goedkoop én lekker zoet. Acacia, honing, reines claudes en kweepeergelei. Zoet maar geen suikerspin, want voldoende fris.

SOS Piet 4

Auteur
Piet Huysentruyt
Uitgeverij
Lannoo
Fotografie
Verne
ISBN
9789020990812

Moelleux au chocolat

1. Laat het deeg een nacht rusten
2. Vul de potjes niet tot aan de rand
3. Laat de moelleux eerst afkoelen