Varkensniertjes

Ingrediënten

  • 1 el PH rundsbouillon
  • 1 el maïszetmeel
  • 2 dl water
  • 2 dl porto
  • 8 nieren
  • 1 klontje boter
  • peterselie
Dit kan iedereen
4 personen
Minder dan 15 minuten
Hoofdgerecht

Bereiding

  1. Snijd de niertjes in stukken. Smelt een klontje boter in een kleefpan.

  2. Leg de niertjes eerst in de bloem en klop de overtollige bloem af en bak dan in schuimende boter. Blus met balsamico, porto en water en voeg de PH rundsbouillon toe. Doe de tijm erbij en laat inkoken.

  3. Om te binden gebruik je maïszetmeel dat je oplost in water. Werk af met peterselie.

0
Nog geen stemmen

Varkensniertjes

1. Gebruik veel minder bloem
2. Bak in een 'kleefpan'
3. Bind met maïszetmeel