Angélique Deckers

Angélique Decker nam in 2010 deel aan 'De Beste Hobbykok van Vlaanderen'. De keuken van de Provence kent voor ...

Kastanjekroketjes

Angélique Deckers

Stoof de ui lichtjes aan in olijfolie en voeg er vervolgens de in blokjes gesneden kastanjes aan toe. ...
Ingrediënten: ui, gesnipperd, voorgekookte kastanjes, vacuüm verpakt, aardappelen, peper en zout, water
Beginner Tussen 30 en 60 minuten Frans Hapje 4 personen

Gevulde vijgen met geitenkaas

Angélique Deckers

Snijd de bovenkant van de vijgen in vieren zonder ze volledig door te snijden onderaan. Snipper wat tijm en rozemarijn ...
Beginner Tussen 15 en 30 minuten Frans Voorgerecht 6 personen

Nieuw kookboek: La Cuisine d'Angélique

Angélique Deckers

Haar grootmoeder leerde haar de eerlijke Franse keuken kennen. Jarenlang trok de jonge Angélique tijdens de zomervakanties ...

Maar liefst 3 kookboeken van VTM Books en Lannoo vallen in de prijzen op de 'Gourmand World Cookbook Awards 2013'

Pascale Naessens

Maar liefst drie van 'onze' kookboeken, d.w.z. een samenwerking tussen uitgeverij Lannoo en VTM Books, wonnen een ...

Gevuld kalfslapje

Angélique Deckers

Snijd de mozzarella in plakjes van 1 centimeter dik. leg een kalfslapje open op een plank of een bord. Bedek deze ...
Ingrediënten: mozzarella van buffelmelk, kalfslapjes heel dun gesneden, salieblaadjes, zongedroogde tomaatjes, Italiaanse ham (bijv. parmaham)
Beginner Tussen 30 en 60 minuten Frans Hoofdgerecht 4 personen

Madeleines met citroenzeste

Angélique Deckers

Smelt de boter in een kookpot of in de microgolfoven en laat hem opnieuw afkoelen. Rasp intussen de citroen voor ...
Ingrediënten: boter, biologische citroen, eieren, fijne suiker, tarwebloem
Beginner Tussen 30 en 60 minuten Frans Gebak 4 personen

Kookboek- La Cuisine d'Angélique

Angélique Deckers

Haar grootmoeder leerde haar de eerlijke Franse keuken kennen. Jarenlang trok de jonge Angélique tijdens de zomervakanties ...

Zuiderse cappucino met parmezaankoekjes

Angélique Deckers

Was de courgette en aubergine en snijd ze, ongeschild, in hele kleine blokjes. Ontvel de tomaten met een speciale ...
Beginner Tussen 30 en 60 minuten Frans Soep 6 personen

Beste grootkeukenkok snoert hongerstakers de mond

Yves De Decker, de kok van de Brugse centrale OCMW-keuken, is uitverkozen tot beste grootkeukenkok van België. ...