Feestschotel van kreeft, zalm en tomaat-garnaal
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: groene sla, kreeften (ongeveer 600 gr per stuk), rauw Schots zalmhaasje, tomaten, peterselie
Knolseldersoepje met witbier, kreeft en Ganda Ham
Jeroen Meus - Met Meus en Vork
Ingrediënten: Gandaham, ui, knolselder, lookteentje, witbier
Tarbot met kreeftenbéarnaise en schorseneren uit La Mamma
Ingrediënten: dragon, tarbot, boter, peper, zout
Gegrilde kreeft in appelsap met een sorbet van balsamicoijs
Oosterscheldekreeft met lentegroenten
Ingrediënten: Oosterschelde of Europese kreeft, Groene asperges, Witte asperges, Bloemkool, jonge worteltjes
Catalaanse kalfswangetjes met zeekreeftstaarten
Ingrediënten: kalfsvlees, kreeft van 450 gr, olijfolie, bloem, ei
Kreeft in kerrie-looksaus
Aïoli mousseline met kreeftensneden
Ingrediënten: aardappelen, look, olijfolie, Peper en zout, Enkele draadjes saffraan
Ravioli van girollen en kreeft
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Ingrediënten: kervel, eigeel, Alpro soya Bakken en Braden, water, witte wijn