Kreeft in looksaus

Albert Verdeyen - Start to Cook

Meng 1 eetlepel margarine met de bloem en de hersenen. Voeg de gehakte look en de kruiden toe, zodat je een soort ...
Ingrediënten: babykreeften, fama, look, peterselie, bloem
Beginner Tussen 15 en 30 minuten Belgisch Hoofdgerecht 4 personen

Kreeft in papillot

Piet Huysentruyt - SOS Piet

Kook of stoom de kreeften 4 à 5 min. in kreeftenbouillon (zie kreeft belle vue). Snij de kreeft in 2, verwijder ...
Ingrediënten: water, echte boter, witte wijn , kreeftenbouillon, gehakte dragon
Beginner Tussen 60 en 90 minuten Belgisch Hoofdgerecht 4 personen

Feestschotel van kreeft, zalm en tomaat-garnaal

Sofie Dumont - Sofie in de keuken van

 Begin met het kruiden van de zalm met peper en zout. Leg de stukken in een ovenschotel en overgiet met een ...
Ingrediënten: groene sla, kreeften (ongeveer 600 gr per stuk), rauw Schots zalmhaasje, tomaten, peterselie
Beginner Tussen 30 en 60 minuten Belgisch 4 personen

Tarbot met kreeftenbéarnaise en schorseneren uit La Mamma

La Mamma

Voor de tarbot: Hak de tarbot in twee. Snij in moten met de graat er nog aan. Grill in een zeer warme ...
Ingrediënten: dragon, tarbot, boter, peper, zout
Expert Meer dan 90 minuten Belgisch 4 personen

Kreeft met spruiten

Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken

Kook de kreeften in een klassieke bouillon. Haal ze uit de schaal en snijd ze in tweeën. ...
Ingrediënten: kreeften van 600 gr, spruitjes, Breydelspek, bakboter, water
Beginner Tussen 15 en 30 minuten Belgisch Hoofdgerecht 4 personen

Verse vijgen met gerookte ham en geitenkaas

Sofie Dumont - Sofie in de keuken van

Snij eventueel het steeltje van de vijgen. Maak een kruisvormige inkeping in de vijgen, maar snij net niet door. ...
Ingrediënten: vijgen, zachte geitenkaas, Ganda ham, amandelen, honing
Dit kan iedereen Minder dan 15 minuten Belgisch 4 personen

Kreeft met schorseneren en kaviaar

Claudia Allemeersch

Breng het water aan de kook met het zeezout, suiker en steranijs. Voeg de kreeften toe aan het kokend water, neem ...
Ingrediënten: kreeften (900gr), water, zeezout, suiker, steranijs
Gevorderde Tussen 30 en 60 minuten Belgisch Voorgerecht 4 personen

Ravioli van kreeft

Sofie Dumont - Sofie in de keuken van

Haal al het kreeftenvlees uit het pantser en kook het pantser mee in de bouillon voor extra smaak. ...
Ingrediënten: wontonvellen, prei, selder, kippenbouillon, bieslook
Gevorderde Tussen 30 en 60 minuten Aziatisch Soep 4 personen