Pittig mosselsoepje

Mijn Pop-uprestaurant!

Versnijd de selder en 2 uien en stoof ze glazig. Voeg de mosselen toe en breng ze aan de kook. Wanneer de mosselen ...
Ingrediënten: mosselen, groene selder, grote uien, peterselie, koriander
Dit kan iedereen Tussen 30 en 60 minuten Belgisch 4 personen

Klakkaerts of wentelteefjes met peperkoek en blauwe bes van Meat & Griet

Mijn Pop-uprestaurant!

Voor de klakkaerts:Leg peperkoek tussen twee sneetjes toastbrood. Rol uit en duw er vierkantjes uit. ...
Ingrediënten: sneetjes wit toastbrood, sneetjes peperkoek, melk, eitjes, vetstof (Solo)
Beginner Tussen 30 en 60 minuten Belgisch 4 personen

Olijven met verse kruiden

Pascale Naessens

Doe alle verse kruiden samen in een vijzel en stamp ze vrij grof. De look plet je met het lemmet van een groot ...
Ingrediënten: olijfolie extra vierge, olijfolie, olijven (zwarte, groene of gemengd), look, citroen (sap)
Dit kan iedereen Tussen 30 en 60 minuten Hapje 2 personen

Appelcrumble met havermout, bourbon en vanille-ijs van Tjop’s

Mijn Pop-uprestaurant!

Week de rozijntjes in de bourbon. Idealiter: een nacht, maar met een paar uren ben je al een eind op weg. ...
Ingrediënten: appels, rozijntjes, bourbon (of whisky), kaneelpoeder, vanille-ijs
Dit kan iedereen Tussen 30 en 60 minuten Belgisch 4 personen

Mijn Pop-uprestaurant 2016: Soezeboelekestaart van Jan en Nele

Mijn Pop-uprestaurant!

Voor het soezendeeg: smelt de boter in het water. Voeg een snuifje zout toe.  ...
Ingrediënten: water, boter, bloem, zout, eieren
Dit kan iedereen Tussen 30 en 60 minuten Belgisch 4 personen

Mijn-Popuprestaurant: Moelleux met kersen, vlierbloesem, rabarber en spek

Sofie Dumont - Mijn Pop-uprestaurant!

Leg de sneetjes spek op een bakmatje of wat bakpapier. Steek de ovenplaat met het spek in een voorverwarmde oven ...
Beginner Tussen 30 en 60 minuten Belgisch Dessert 4 personen