Kaki met rijpe banaan, vijgen, yoghurt en granaatappel

Pascale Naessens - Mijn Pure Keuken

Snijd de vruchten in grote stukken en verdeel ze over twee kommetjes. Leg er eerst de kaki in, dan de banaan, lepel ...
Beginner Minder dan 15 minuten Belgisch Hapje 4 personen

Carpaccio van ossenhaas met pijnboompitten, rucola en Parmezaankrullen

Mijn Restaurant!

Omwikkel het vlees stevig met plasticfolie en leg het 1 nacht in diepvriezer. Haal het vlees een half uur voor ...
Ingrediënten: Meritus ossenhaas van telkens 10 cm lang en 5 cm dik, olijfolie, citroen (sap), pijnboompitten, rucola
Dit kan iedereen Minder dan 15 minuten Italiaans Voorgerecht 4 personen

Mijn Pop-uprestaurant 2016: powersmoothie 'chocoloco' van Caro en Gillian

Mijn Pop-uprestaurant!

Geen amandelpasta bij de hand? Doe een handvol amandelen met een snuifje zeezout in een blender of cutter. Mix ...
Ingrediënten: amandelen, zeezout, sojamelk (of amandelmelk), spinazie, banaan
Dit kan iedereen Minder dan 15 minuten Belgisch 2 personen

Aardbeienblokjes met munt

Was de munt en de aardbeien en laat uitlekken. Houd eventueel enkele aardbeien opzij voor de garnering en verwijder ...
Ingrediënten: muntblaadjes, aardbeien, yoghurt natuur (0%), citroensap, zoetstof (eventueel)
Dit kan iedereen Minder dan 15 minuten Belgisch Hapje 4 personen

Mijn Pop-uprestaurant 2016: cocktail 'Finocchio' van Giordano en Myrthe

Mijn Pop-uprestaurant!

Was en snij de venkel grof. Draai door de centrifuge tot sap. ...
Ingrediënten: venkels, suikerwater, pompelmoessap, venkelsap, gin
Dit kan iedereen Minder dan 15 minuten Italiaans Aperitieven 1 personen