Vegan lasagne met aubergine en spinazie en een wortelsoepje met kokos en koriander
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Bananenbrood en sapje van rabarber, koolrabi en appel
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: bananen, volkorenbloem, kokosolie, rietsuiker, vanillestok
Open ravioli met boschampignons en aardpeer
Ingrediënten: aardappelen (geschild), boschampignons (shii-take, kastanjechampignon, cantharellen, hanekammen,...), jonge spinazie, sjalot, tenen look
Spring rolls met aubergine en tzatzikidip
Sofie Dumont - De Keuken van Sofie
Ingrediënten: rijstpapiervelletjes, rijstvermlicelli, aubergines, peper, fleur de sel
Quinoa met gebakken groentjes en oesterzwammen
Sofie Dumont - De Keuken van Sofie
Wok met tofu en paksoi
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Dahl met koraallinzen, pilavrijst en olie van specerijen
Loïc Van Impe - Loïc: Zot van Koken
Ingrediënten: mosterdzaad, korianderzaad, komijnzaad, garam masala, gember
Gemarineerde en gebakken olijven
Ingrediënten: groene of zwarte ontpitte olijven, geraspte schil van 1 citroen, rozemarijn, knoflookteentjes, in fijne plakjes,
Aubergines met Arabische pesto
Ingrediënten: of 2 middelgrote aubergines, zout, olijfolie, look, groene paprika