Toastje van messchelpen en een espuma van knoflookaardappelen

Wout Bru

Bereid de pistousaus: vermeng stukjes tomaat met knoflook, gehakte basilicum, peper, zout en wat wijnazijn. ...
Ingrediënten: knoflookpuree, saffraan, tomaat (in brunoise), tomaat, basilicum
Expert Tussen 30 en 60 minuten Voorgerecht 4 personen

Risotto met burrata en Mediterraanse smaken

Roer de burrata en ricotta door mekaar en voeg een snuifje zout toe. ...
Ingrediënten: Carnaroli del Pavese Gran Riserva risottorijst, verse melk, opgewarmd, burratakaas, ricotta, gedroogde olijven, fijngehakt
Expert Tussen 30 en 60 minuten Mediterraans Hoofdgerecht 6 personen

Soep van krabbenpoten met cognac

Yanaïka Skrzyszkowiak

Snij alle groenten grof, en stoof ze aan in wat olijfolie. Snij het citroengras middendoor en dan in grove stukken. ...
Ingrediënten: goede boter, citroengras, citroen, krabbenscharen, Cognac
Expert Tussen 30 en 60 minuten Soep 4 personen

Moelleux van chocolade met frambozensorbet

Jeroen Meus - Met Meus en Vork

Smelt de chocolade en de boter au bain marie. Boter ondertussen een metalen ringetje in en doe er ook wat bloem ...
Expert Tussen 15 en 30 minuten Gebak 4 personen