Feesthapje van Vers Talent An: Toast met geitenkaas en witloofconfituur

An Steyvers - Vers Talent: lekker zuiders met An

Maak het witloof schoon en snij in kleine stukjes. Stoof aan in een scheutje olijfolie.  ...
Beginner Tussen 15 en 30 minuten Belgisch Hapje 4 personen

Gebakken onglet met sjalotjes, lichte bearnaise en aardappeljulienne

Snijd de uien en de aardappelen in flinterdunne plakjes. Snijd de aardappelen vervolgens ‘à la julienne’ (fijne ...
Ingrediënten: Meritus onglets van 150gr, olijfolie, middelgrote uien, tijmtakjes, wijnazijn
Gevorderde Tussen 60 en 90 minuten Hoofdgerecht 4 personen

Sandra's Slimme Start: Maaltijdsoep

Sandra Bekkari - Sandra's Slimme Start

Hak het chilipepertje fijn en pers de knoflook. ...
Ingrediënten: tomatenblokjes, olijfolie, wortel, zoete aardappel, rode paprika
Dit kan iedereen Tussen 30 en 60 minuten Mediterraans 4 personen

Romige linzen

Zet een pan met wat olie op het vuur en fruit hierin de ui.  ...
4 personen

Wortel-rode linzencrème met witte miso

Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken

Snijd de wortelen en de uien in stukjes van 2 cm. ...
Ingrediënten: wortel, ajuinen, sesamolie, zeezout, groentebouillon
Dit kan iedereen Tussen 30 en 60 minuten Soep 4 personen