Griekse yoghurt met appel, gember en noten
Ingrediënten: Griekse yoghurt, appels, walnoten, amandelschilfers, geroosterde boekweit
Tofu-yoghurt met gedroogd fruit en muesli
Ingrediënten: tofu, yoghurt, agavesiroop, honing, duindoornbessen
Kleurrijke tomatensalade met crème van rode biet
Ingrediënten: rode bieten, suiker, azijn, witte wijn, peper en zout
Risotto met burrata en Mediterraanse smaken
Ingrediënten: Carnaroli del Pavese Gran Riserva risottorijst, verse melk, opgewarmd, burratakaas, ricotta, gedroogde olijven, fijngehakt
Zelfgemaakte groenteburger met bulgur en rode biet
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: bulgur, look, peper, appel-ciderazijn, gedroogd volkorenbrood
Taartjes met spinazie en walnoten
Ingrediënten: boter, plus wat extra gesmolten boter, olijfolie, ui, in plakken gesneden, bruine basterdsuiker, jonge spinazieblaadjes
Kardemomcake met hele gepocheerde peren en witte chocolade
Ingrediënten: peren, witte wijn, water, suiker, kruidnagels
Risotto met gele pompoen, blauwe geitenkaas en amarettikoekjes
Ingrediënten: Carnaroli del Pavese Gran Riserva risottorijst, gele pompoen, in blokjes gesneden en al half gaargekookt, boter, groentenbouillon, parmezaans kaas
Asperges met sabayon van witbier en gefrituurde peterselie
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Ingrediënten: Asperges, eigelen, witbier, citroensap, platte peterselie