Zelfgemaakte energierepen met noten en dadels
Sofie Dumont - De Keuken van Sofie
Ingrediënten: verse dadels (Medjoul), pecan noten, pompoenpitten, pindanoten, lijnzaad
Verloren brood met gebakken peer en veenbessen en Eva's detoxdrankje
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: brood (zonder ei, lactosevrij en glutenvrij), plantaardige yoghurt, sojamelk (of sojamelk, kokosmelk, ...), vanillestok, maizena
Scones met gegrilde appel en gerookte paling
Sofie Dumont - De Keuken van Sofie
Ingrediënten: glutenvrije bloem, volkoren rijstbloem, amandelpoeder, bakpoeder, zout
Fazantenpaté met pistachenootjes en glutenvrije Sinterklaasmuffins
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: vlees van fazantenbillen (zonder been) , nek en buik van varken , kippenlever, ui, wildfond
Verse vijgen met gerookte ham en geitenkaas
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Glutenvrije feesthapjes (1)
Ingrediënten: eieren, room of melk, peper en zout, sprietjes bieslook, gesnipperd, kaviaar
Glutenvrije visschotel met rijstspaghetti
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Ingrediënten: rijstnoedels, sojaroom, geraspte kaas, gemengde schaal- en schelpdieren, droge witte wijn
Messchedes in de oven
Ingrediënten: messchedes
Glutenvrije garnalenmuffin
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Ingrediënten: geraspte pecorino, maïszetmeel, grijze garnalen, rijstmeel, tapiocameel