Heerlijk zomerse cocktail: de Martini Bianco Royale

Neem een groot bolvormig glas. Vul op met ijsblokjes. ...
Ingrediënten: Martini Prosecco, Martini Bianco, ijsblokjes, limoen, munt
Dit kan iedereen Minder dan 15 minuten Italiaans 1 personen

De favoriet van James Bond: Martini Extra Dry

Doe ijsblokjes in een glas en in een mengglas.  ...
Ingrediënten: Martini Extra Dry, gin, citroen, ijsblokjes,
Dit kan iedereen Minder dan 15 minuten Italiaans 1 personen

Een klassieker onder de cocktails: de Negroni Rubino

Neem twee glazen naar keuze. ...
Ingrediënten: Martini Bitter, gin, Martini Rubino, sinaasappel , ijsblokjes
Dit kan iedereen Minder dan 15 minuten Italiaans 2 personen

Een stijlvolle klassieker: de enige echte Bellini

Doe ijsblokjes in een bolvormig glas. ...
Ingrediënten: Martini Bellini "Ready to serve", perzik (wit), frambozen, ijsblokjes,
Dit kan iedereen Minder dan 15 minuten Italiaans 1 personen

Martini e tonic, voor wie eens iets anders wil dan de gin tonic

Neem een groot bolvormige glas. ...
Ingrediënten: Martini Bianco, tonic (bv. Schweppes), limoen, pompelmoes, etc., ijsblokjes,
Dit kan iedereen Minder dan 15 minuten Italiaans 1 personen

Millefeuille van aubergines en courgette

Piet Huysentruyt - SOS Piet

Snij de aubergines en courgette in de lengte in dikke schijven. Kruid ze goed met peper en zout aan beide kanten. ...
Ingrediënten: courgette, peper, zout, olijfolie, mozzarella
Beginner Tussen 30 en 60 minuten Italiaans Hoofdgerecht 4 personen

Mijn Pop-uprestaurant 2016: cocktail 'Finocchio' van Giordano en Myrthe

Mijn Pop-uprestaurant!

Was en snij de venkel grof. Draai door de centrifuge tot sap. ...
Ingrediënten: venkels, suikerwater, pompelmoessap, venkelsap, gin
Dit kan iedereen Minder dan 15 minuten Italiaans Aperitieven 1 personen

Dipbrood met rozemarijn, zongedroogde tomaat en olijven

Sofie Dumont - Sofie in de keuken van

Doe bloem, water, olijfolie en zout in de kom van een keukenrobot (of meng met de handen). Meng met de vlinderhaak ...
Ingrediënten: zelfrijzende bloem, volkorenbloem, lauw water, olijfolie, zeezout
Beginner Tussen 30 en 60 minuten Mediterraans Broodjes 4 personen

Aubergines met tomatensaus en gegratineerde Parmezaan

Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken

Maak een kruidige tomatensaus door de fijngesneden sjalot te fruiten in olijfolie. Blus met een scheutje witte ...
Dit kan iedereen Tussen 30 en 60 minuten Italiaans Voorgerecht 4 personen

Kippenbillen met rozemarijn en citroen

Petra Vandewouer - De Perfecte Keuken

Snijd de billen in 2 stukken en kruid ze met peper en zout. Bak ze in een beetje bakboter aan alle kanten krokant. ...
Ingrediënten: zout, ui, volledige amandelen, kippenbouillon, citroen
Dit kan iedereen Tussen 30 en 60 minuten Mediterraans Hoofdgerecht 4 personen