Fruitsalade met kokosmelk, zaden en een sausje van bessen
Ingrediënten: gemengd seizoensfruit, gemengd klein fruit: braambessen, frambozen, aardbeien, rode besjes,..., gemengde zaden, kokosmelk,
Griekse yoghurt met appel, gember en noten
Ingrediënten: Griekse yoghurt, appels, walnoten, amandelschilfers, geroosterde boekweit
Hemelse havermoutpap met verse amandelen & munt
Ingrediënten: (Alpro) Amandelmelk, havermout , kaneelpoeder, gehakte munt, appel
Paprikasoep
Ingrediënten: uien, rode paprika's, groene paprika, knoflook, vetarme kippenbouillon
Ijsthee met ananas van Sandra Bekkari
Ingrediënten: ananas, gember, limoen, groene thee, limoen
Minestrone van Sandra Bekkari
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Tofu-yoghurt met gedroogd fruit en muesli
Ingrediënten: tofu, yoghurt, agavesiroop, honing, duindoornbessen
Spinaziesoep met erwten, en peperkoek
Gekruide appelsamosa's
Ingrediënten: appels, citroensap, zoetstof in poedervorm, vanillesuiker, groene anijspoeder
Mijn Pop-uprestaurant 2016: overheerlijk ontbijtplankje van Caroline en Gillian
Ingrediënten: hazelnootpasta, vegan chocolade, amandelmelk, honing of agavesiroop, cacaopoeder (raw, ongezoet)