Venusschelpen met serranoham en tomatensalade

Sofie Dumont - De Keuken van Sofie

Verwarm de oven voor op 190°. ...
Ingrediënten: bieslook, citroenmelisse, walnotenolie, citroen, serranoham
Beginner Tussen 30 en 60 minuten Mediterraans 4 personen

VTM Koken At The Festivals: antikatertip stoofpotje met tomaat, ei en chorizo

Pieter Declercq - VTM Koken At The Festivals

Snij de paprika en ui in stukjes. Snij ook de chorizo in stukjes. ...
Ingrediënten: chorizo, ei, tomatenblokjes uit blik, peper, zout
Dit kan iedereen Tussen 15 en 30 minuten Mediterraans 1 personen

Tajine met gamba's en chermoula

Maak eerst de chermoula: wrijf de knoflook met het zout in een vijzel met een stamper fijn. Snijd de peterselie ...
Ingrediënten: gamba's, knoflook, bosje bladpeterselie, koriander, mild paprikapoeder
Beginner Tussen 15 en 30 minuten Marokkaans Hoofdgerecht 4 personen

Sandra's Slimme Start: Detox drankje met wortel en sinaasappel

Sandra Bekkari - Sandra's Slimme Start

...
Ingrediënten: wortelen, geschild, sinaasappelen, gepeld, Sap van 1 citroen, rozemarijn, Ijsblokjes
Dit kan iedereen Minder dan 15 minuten Mediterraans 4 personen

Duizendgatenpannenkoeken

Fatima Marzouki

Mix het griesmeel met de gist, de griessuiker, het zout, het bakpoeder en het water met een staafmixer. (Probeer ...
Ingrediënten: kommen griesmeel (semolina), medium korrel, droge gist, griessuiker, zout, bakpoeder
Beginner Meer dan 90 minuten Marokkaans 4 personen

Margarita

Piet Huysentruyt - Piet speelt met vuur

Giet de Tequila, de Cointreau en het limoensap in een shaker met wat ijs. Meng goed in de shaker. ...
Ingrediënten: tequila, cointreau, limoensap, suiker, zout
Dit kan iedereen Minder dan 15 minuten Mexicaans Cocktails 4 personen