Gerookte kalkoen met gegrilde romanesco, radijzen en notensla
Ingrediënten: synergie-brood, kalkoenfilets, notensla, radijzen, romanesco
Slaatje van tomaat, artisjok en mozzarella
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Orzo met geroosterde tomaatjes en feta
Ingrediënten: orzo (Griekse pasta), groene (baby)asperges, kerstomaatjes, olijfolie, lente-uitjes
Ciabatta met tomaat en feta
Ingrediënten: Quorn stukjes, olijfolie, kerstomaten, champignons, in 4 gesneden, knoflook, fijngehakt
Koude pastasalade met mozzarellaloempia
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Ingrediënten: brickdeeg, (buffel)mozzarella, pasta, tomaten, olijven
Gegratineerde asperges met Parmezaanse kaas
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Ingrediënten: Asperges, gemalen Parmezaanse kaas, Provolone Dolce (italiaanse kaas), sla, olijfolie extra vergine
Dürum zelf maken
Ingrediënten: dürum bloem (harde tarwe), zout, water, plantaardige olie