Soepje van courgette en rucola met tomaat en mozzarella
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Vijgenconfituur met sinaasappel en pijnboompitten
Ingrediënten: potjes (230ml), vijgen, citroen (enkel zeste), citroensap, sinaasappelsap (versgeperst)
Perzikenconfituur met prosecco
Ingrediënten: vruchtvlees van witte perziken (zonder schil en pit), citroen, limoen, Prosecco Extra Dry (bv. Riccadonna), confituursuiker (versie 500g suiker voor 1kg fruit)
Pizza alla Napoletana
Limoncello met spumante
Piet Huysentruyt - Piet speelt met vuur
Ingrediënten: suiker, water, alcohol 90%, bio citroenen, Crémant de bordeaux, Cava of Spumante
Heerlijke cocktail: de perzik-margarita
Ingrediënten: suiker, water, perziken (uit blik), tequila, grand marnier
Minestrone van Sandra Bekkari
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari