Crumble met appel en peer, coulis van frambozen en custard van citroen
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Soort soufflé van rabarber en custard
Ingrediënten: zeezout, rabarber, poedersuiker (plus 2 eetlepels extra), gemberkoekjes, biologische eieren (voor 4 eiwitten, 1 eigeel)
Crème anglaise met abrikozen en dadels
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Ingrediënten: eierdooiers, melk, vanillestokje, amandelschilfers, dadels
Aardbeiencrumble
Ingrediënten: stevige aardbeien, echte boter, bloem, kristalsuiker + wat extra voor op de aardbeitjes, amandelpoeder
Krokante amandelpakjes met sinaasappelsiroop
Ingrediënten: grof gehakte amandelen, brickdeeg-vellen, suiker, oranjebloesem, kaneel
Romige rijstpudding met supersnelle aardbeienjam
Ingrediënten: meringue, verkruimeld, poedersuiker, aardbeien, schoongemaakt en uitgelekt (enkele voor garnering), dessertrijst, vanillesuiker