Toverstafjes van pesto en bladerdeeg voor kinderen

Jordy Geuens

Snij met een vormpje sterren, hartjes, … uit een vel bladerdeeg, duw er een satéstokje in en leg ze op een bakplaat ...
Ingrediënten: bladerdeeg, satéstokjes, groene pesto, rode pesto,
Dit kan iedereen Tussen 15 en 30 minuten Italiaans 4 personen

Heerlijke tricolore bruschette van Sandra Bekkari

Sandra Bekkari - De zomer van Sandra

Snij het stokbrood in schijfjes. Toast het kort in de warme oven. ...
Ingrediënten: volkoren meergranen stokbrood, half-zongedroogde tomaatjes, look, Parmaham, pijnboompitten
Beginner Tussen 15 en 30 minuten Italiaans 4 personen

Tricolore Belgische tapenade: mangohummus, olijven- en tomatentapenade

Pieter Declercq

Doe alles voor de zwarte tapenade in een mixer. Mix fijn. ...
Ingrediënten: Zwarte olijven (ontpit), look, kappertjes, zongedroogde tomaten, basilicum
Dit kan iedereen Tussen 15 en 30 minuten Italiaans 4 personen

Heerlijke nacho's met chilidip en kaas van TJOP's

TJOP's BBQ-time

Pel en snij de rode ui fijn. Plet de look, snij of pers fijn. ...
Ingrediënten: paprika's (kleur naar keuze), rode ui, look, tomatenpassata, Tex-mexkruiden
Dit kan iedereen Tussen 15 en 30 minuten Mexicaans 4 personen

Bladerdeeghapje met Gandaham, tomatentapenade en Parmezaanse kaas

Pieter Declercq

Maak de tapenade. Mix de zongedroogde tomaten met de look, olijfolie en de pijnboompitten. Kruid naar smaak met ...
Ingrediënten: zongedroogde tomaat, look, pijnboompitten, olijfolie, peper
Beginner Tussen 15 en 30 minuten Italiaans 4 personen

Multigranencrostini met spread van artisjok en rucola

Warm de oven voor op 175°C. ...
Ingrediënten: look, olijfolie, meergranenbrood, pijnboompitten, vetstof bv Becel pro.activ Delice
Dit kan iedereen Tussen 15 en 30 minuten Italiaans 2 personen

Bruschetta met erwtenpuree, mozzarella en pecorino

Claudia Allemeersch

Kook de doperwten in licht gezouten kokend water in 3 min zacht. Afgieten. Pureren samen met de mascarpone, wat ...
Ingrediënten: verse doperwten, mascarpone, ciabatta brood, olijfolie, peper en zout
Beginner Tussen 15 en 30 minuten Italiaans Broodjes 4 personen

Gastronomisch broodje met Fagotin, tonijn en kalfsgebraad

Laat de tonijn uitlekken en duw het vocht er zoveel mogelijk uit. ...
Ingrediënten: Maredsous® Fagotin Dubbelroom, focacciabrood, tonijn, kalfsgebraad, wortel
Beginner Tussen 15 en 30 minuten Italiaans 4 personen

Stokbrood met pesto, tomaat, mozzarella en Parmaham

Pieter Declercq

Snij het stokbrood open. Smeer in met pesto. ...
Ingrediënten: stokbrood, pesto, tomaten, mozzarella, peper
Dit kan iedereen Tussen 15 en 30 minuten Italiaans 4 personen

De wereld Rond met 80-jarigen: Nacho's

Plet en snij de look fijn. Ontpit een rode chilipeper en snij ook die fijn. ...
Ingrediënten: nacho's, gemengd gehakt, tomatenpassata, rode chilipepers, look
Beginner Tussen 15 en 30 minuten Mexicaans 4 personen