Gestoomde makreel met courgetteslierten en tomaatjes

Pascale Naessens

Was de courgettes goed en snijd er slierten van met een speciale dunschiller (zie tip onderaan). Je zult merken ...
Ingrediënten: gestoomde of gerookte makreelfilets, courgettes, tomaatjes, citroen,
Dit kan iedereen Minder dan 15 minuten Hoofdgerecht 2 personen

Lamsvlees met aubergine, geitenkaas en geroosterde paprika

Sergio Herman

Auberginecrème: Snijd de aubergines doormidden, snijd het vruchtvlees in met een scherp mes en kruid het met peper ...
Ingrediënten: peper, zout, suiker, knoflook, olijfolie
Expert Meer dan 90 minuten Hoofdgerecht 4 personen

Gekonfijte lamsschouder met krokant gebakken spätzle met salie en gekonfijte tomaten

Wout Bru

Leg peper, zout, tijm en rozemarijn op de lamsschouders en stop het vlees in een vacuümzakje met olijfolie. Stoof ...
Ingrediënten: water, lamsschouders, eieren, geconfijte tomaten, salie
Expert Meer dan 90 minuten Hoofdgerecht 4 personen

Rouleau van Zeeuws lam, fleurs de courgette, zoete ui en lamsjus met specerijen

Sergio Herman

Voor de lamsrouleau: Snijd de schoongemaakte lamsbout in gelijke stukken, sla ze voorzichtig plat, kruid ze met ...
Ingrediënten: lamsbout (zonder bot), currypasta, olijfolie, limoen, peper en zout
Expert Meer dan 90 minuten Belgisch Hoofdgerecht 4 personen

Fazant met spek, look, oesterzwammen en champignons

Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken

Bak de fazant aan alle kanten mooi bruin. Voeg er de gesneden champignons, look, oesterzwammen en spek bij. Laat ...
Beginner Meer dan 90 minuten Belgisch Hoofdgerecht 4 personen

Stoofvlees met pastinaakfrietjes van Sandra Bekkari

Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari

Maak het stoofvlees aan de hand van de video. ...
Ingrediënten: arrowroot, mosterd, wittewijnazijn, runderbouillon, bouquet garni
Beginner Meer dan 90 minuten Belgisch 4 personen

Op vel gebakken vis

...
Ingrediënten: visfilet, olijfolie (3-Cook), look, limoen (zeste), tijm
Dit kan iedereen Minder dan 15 minuten Hoofdgerecht 4 personen

Traaggegaarde lamsbout uit de oven

Pieter Declercq

Rooster alle kruiden van deel 1 in een pan zonder vetstof voor een minuut of twee tot je de geur begint te ruiken ...
Ingrediënten: lamsbout (2,5kg à 3kg), zwarte peperbollen, kruidnagels, kardemom, venkelzaad
Beginner Meer dan 90 minuten Mediterraans 4 personen

Pastasalade met olijfjes, basilicum en zongedroogde tomaten

Hak de olijven, zongedroogde tomaten en basilicum fijn. ...
Ingrediënten: penne rigate, zwarte olijven, zongedroogde tomaten, basilicum, plantaardige room bv. Alpro Soya Cuisine
Dit kan iedereen Minder dan 15 minuten Italiaans Hoofdgerecht 4 personen

De beste kalkoen van de wereld

Jamie Oliver

Pak de kalkoen en gebruik een lepel om tussen het vel en het vlees te komen. Begin aan de zijkant van de holte ...
Ingrediënten: kalkoen van 6,5 à 8 kg, kruidenboter, clementines, rozemarijn, tijm
Dit kan iedereen Meer dan 90 minuten Brits Hoofdgerecht 8 personen