Pompoen-havermoutwafels en pompoensmoothie

Sofie Dumont - De Keuken van Sofie

Snij de butternutpompoen in twee. Leg ze in een ovenschotel. Bedek met aluminiumfolie. Gaar minstens 1u15 op 180°C ...
Ingrediënten: pompoenen, mango's, wortelsap, frambozencoulis, sinaasappels
Voor kinderen Tussen 30 en 60 minuten Amerikaans 4 personen

Panna cotta met rood fruit en citroenverbena

Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken

Kook de room samen met de suiker, het sap van de citroen, een beetje citroenverbena en voeg er de agar agar aan ...
Ingrediënten: frambozen, citroenverbena, citroen, suiker, agar agar
Dit kan iedereen Tussen 30 en 60 minuten Italiaans Dessert 4 personen

Bavarois van plattekaas met aardbeien en framboos

Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken

Doe wat frambozencoulis in een glaasje. Zet 15 minuten in de diepvries. ...
Ingrediënten: magere plattekaas, aardbeien, eiwitten, suiker, slagroom
Dit kan iedereen Tussen 30 en 60 minuten Belgisch Dessert 4 personen

Gestoomde gemberpuddinkjes

Bill Granger - Bill's Food

Beboter lichtjes vier puddingvormpjes van 250 ml. ...
Ingrediënten: zelfrijzende bloem, gekonfijte gember, eieren, extra fijne suiker, zachte ongezouten boter
Beginner Tussen 30 en 60 minuten Dessert 4 personen

Tatin van witloof

Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken

Smelt in een braadpan een klontje Alpro Bakken en braden. Als de boter goed warm is, bak je het witloof aan alle ...
Ingrediënten: Flandria witloof, boter, kristalsuiker, bladerdeeg, balsamico azijn
Gevorderde Tussen 30 en 60 minuten Belgisch Dessert 4 personen

Geitenkaas met lavendel

Piet Huysentruyt

Plaats de geitenkaas in een schotel. ...
Ingrediënten: lavendelbloemen, basilicum, perziken, witte wijn , suiker of honing
Dit kan iedereen Tussen 30 en 60 minuten Dessert 4 personen