Appeltaart met ricottavulling
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Soepje van witte chocolade en prosecco peertjes van An Steyvers
Panna cotta van amandelmelk en druiven
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Ingrediënten: amandelmelk, geroosterde amandelschilfers, melk, opgeklopte room, gelatineblaadjes
Italiaanse koekjes (biscotti)
Ingrediënten: bloem, kristalsuiker, eieren, volledige amandelen, pure chocolade
Panna cotta
Ingrediënten: rietsuiker of kristalsuiker, , vanillestok, marsala, room met minimum 40% vetgehalte
Torta Caprese Al Limone (dolce)
De Beste Hobbykok van Vlaanderen
Ingrediënten: fijne witte suiker, eierdooiers, witte chocolade, boter, amandelmeel
Tiramisu van Sandra
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Sabayon met peren
Albert Verdeyen - Start to Cook
Ingrediënten: suiker, witte wijn , eieren, peer, boter