Spinazie-, banaan- en havermoutmuffins en soja kruidenlatté
Sofie Dumont - De Keuken van Sofie
Zalm met paksoi, prei en zilvervliesrijst
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Ingrediënten: zalmhaasjes, citroengras, gember, sinaasappel, sojasaus
Sinterklaas bakt: worteltaart
Ingrediënten: boter, lichtbruine suiker, honing, eieren, zelfrijzende bloem
Zachte bosbessentaart
Ingrediënten: bosbessen, koekjes, gesmolten vetstof bv. Alpro Bakken en Braden, plantaardige plattekaas bv. Alpro Go On Natuur, rietsuiker
Barbecuetip: Aziatisch gemarineerde zalm
Ingrediënten: zalmfilet, olijfolie, boter (gesmolten), rietsuiker, sojasaus
Bananenbrood met chocolade
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Rode Neuzen Dag: Marshmallows lolly's met rice krispies
Ingrediënten: rice krispies, boter, marshmallows, witte chocolade, rode kleurstof (bij voorkeur poeder)
Open Keuken met Sandra Bekkari: Oosterse omeletwrap
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Dubble cheeseburger
Loïc Van Impe - Loïc: Zot van Koken
Ingrediënten: vastkokende aardappelen, paprikapoeder, lookpoeder, eieren , witte wijnazijn
Sticky wings van Sandra Bekkari
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Ingrediënten: maïskolven, kippenbouten, kippenvleugels, Chinese kool, wortels