De favoriet van James Bond: Martini Extra Dry
Ingrediënten: Martini Extra Dry, gin, citroen, ijsblokjes,
Een klassieker onder de cocktails: de Negroni Rubino
Ingrediënten: Martini Bitter, gin, Martini Rubino, sinaasappel , ijsblokjes
Een stijlvolle klassieker: de enige echte Bellini
Ingrediënten: Martini Bellini "Ready to serve", perzik (wit), frambozen, ijsblokjes,
Martini e tonic, voor wie eens iets anders wil dan de gin tonic
Ingrediënten: Martini Bianco, tonic (bv. Schweppes), limoen, pompelmoes, etc., ijsblokjes,
Ricotta met munt, limoen en pruimen
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Mijn Pop-uprestaurant 2016: Pizza 'nocciola' met chocolade, frambozen en ricotta
Ingrediënten: pizzadeeg, olijfolie, chocopasta, ricotta, fleur de sel
Eetbare tuin met tiramisu en Oreokoekjes
Ingrediënten: Oreokoekjes, tiramisu, oranje rolfondant, groen rolfondant, lange vingers of madeirakoekjes (boudoires)
Mijn Pop-uprestaurant 2016: cocktail 'Finocchio' van Giordano en Myrthe
Ingrediënten: venkels, suikerwater, pompelmoessap, venkelsap, gin