Tofu-yoghurt met gedroogd fruit en muesli
Ingrediënten: tofu, yoghurt, agavesiroop, honing, duindoornbessen
Mijn Pop-uprestaurant 2016!: ceviche van zeebaars met avocado van Jalapeno Loco
Ingrediënten: bleekselder (grove stukken), ui (grof gehakt), look (gepeld), verse gember (geschild), fijn zeezout
Kabeljauw 'Asian style' met edamamebonen
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: edamamebonen, sesamzaad, oestersaus, nanami togarashi (zevenkruidenpoeder), limoen (enkel het sap)
Tortilla’s met makreel en koriander-limoensaus
Sofie Dumont - De Keuken van Sofie
Tonijn met aardpeer en koriander
Ingrediënten: verse tonijnfilet, zwarte sesamzaadjes, mishima yukari, olijfolie, aardperen
Gegrilde ravioli op Chinese wijze (gyoza)
Tataki van bonito
Ingrediënten: superverse tonijnfilets (bonito) van ca. 500gr totaalgewicht, metalen spiesen, kom met ijsblokjes, stuk verse gember, knoflook
Iranese gebakken rijstschotel 'tahchin'
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: kippenbillen (zonder been of vel), ui, peper, zout, kaneelstok