Eenvoudige dipsaus met feta en zongedroogde tomaten

Pieter Declercq

Verkruimel de feta. Doe in een maatbeker. ...
Ingrediënten: feta, Griekse yoghurt, olijfolie, zongedroogde tomaten, zeezout
Dit kan iedereen Minder dan 15 minuten Italiaans 4 personen

Italiaans geroosterde vijgen

Was de vijgen en snijd doormidden. Snijd de plakken ham in vier repen. ...
Ingrediënten: verse vijgen, dunne Italiaanse ham (60gr), honing, balsamicoazijn, peper
Dit kan iedereen Minder dan 15 minuten Italiaans Hapje 4 personen

Mijn Pop-uprestaurant 2016: tortilla met kip en tzatziki van Sven en Amanda

Mijn Pop-uprestaurant!

Verhit een grillpan. Snij een courgette in schijfjes. Snij de kip in reepjes. Haal ze door de olijfolie. Grill ...
Ingrediënten: courgette, kipfilets, peper, zout, tortillavellen
Dit kan iedereen Minder dan 15 minuten Grieks Hapje 4 personen

Mijn Pop-uprestaurant 2016: gamba's 'Skoullos' met limoendressing van Sven en Amanda

Mijn Pop-uprestaurant!

Voor de gamba's: dep ze in olijfolie, kruid met peper en zout en grill ze op een hete grillpan. Bak je ze in de ...
Ingrediënten: gamba's, olijfolie, peper, zout, yoghurt
Dit kan iedereen Minder dan 15 minuten Grieks 2 personen

Bruschetta met tomaat en basilicum op de barbecue

TJOP's BBQ-time

Snij de look, sjalot en tomaatjes fijn. ...
Ingrediënten: stokbrood, look, sjalot (of ui), kerstomaatjes, basilicum
Dit kan iedereen Minder dan 15 minuten Italiaans 4 personen

Tapenade van zongedroogde tomaten en basilicum

Pieter Declercq

Doe alle ingrediënten in een blender of cutter. Zorg dat de olijven ontpit zijn. ...
Ingrediënten: zongedroogde tomaat, basilicum, oregano, peper, zout
Dit kan iedereen Minder dan 15 minuten Italiaans Hapje 4 personen

Salsa van tomaat en mozzarellaballetjes

De tomaten in heel gelijke kleine brunoise snijden. De pel mag eraan blijven. Opwerken met een beetje olie en azijn ...
Ingrediënten: azijn, peper en zout, gedroogde kruiden (basilicum, oregano, tijm,... naar keuze), mozzarellabolletjes, bloem
Beginner Minder dan 15 minuten Italiaans Hapje 4 personen

Brochette van tomaat, mozzarella en spek

Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken

Wikkel het spek rond de kerstomaatjes en de mozzarella bolletjes. Prik ze samen op een stokje. ...
Ingrediënten: kleine mozzarella bolletjes, kerstomaatjes, peper, pomodorikruiden of Italiaanse kruiden, ontbijspek
Dit kan iedereen Minder dan 15 minuten Italiaans Hapje 4 personen

Hapje met vijg, gegrilde perzik, bresaola en feta

Sofie Dumont - De Keuken van Sofie

Snij de perzik in schijfjes. Grill ze op de barbecue. ...
Ingrediënten: vijgen, perziken, bresaola, feta, mosterdblad (of rucola)
Dit kan iedereen Minder dan 15 minuten Italiaans 4 personen

Pomamore tomaten met Gandaham en Parmezaan

Christer Elfving

Haal de tomaten uit de marinade.Verdeel de tomaten over de leisteen. ...
Ingrediënten: halfgedroogde tomaten 'Pomamore' op oliemarinade, halve, dunne sneetjes Gandaham, Parmezaanse kaas, basilicum, zwarte peper
Dit kan iedereen Minder dan 15 minuten Italiaans Hapje 4 personen