Salsa van tomaat en mozzarellaballetjes

Ingrediënten

  • peper en zout
  • 2 gedroogde kruiden (basilicum, oregano, tijm,... naar keuze)
  • 8 kleine mozzarellabolletjes
  • eiwit
  • 3 olie
  • 4 tomaten (kies verschillende kleuren en maten)
  • paneermeel
  • paneermeel
Beginner
4 personen
Minder dan 15 minuten
Italiaans
Vegetarisch
Hapje

Bereiding

  1. De tomaten in heel gelijke kleine brunoise snijden. De pel mag eraan blijven. Opwerken met een beetje olie en azijn en wat peper.

  2. De mozzarella bolletjes overstrooien met de gedroogde kruiden, bijkruiden met peper en zout. Deze door de bloem halen, door het eiwit en als laatste door het paneermeel. Frituren.

  3. Dresseren : op een mooi schaaltje een bodempje van de tomaten schikken, hierop de bolletjes leggen en afwerken met een blaadje cresson, een beetje paprikapoeder.

5
Average: 5 (1 vote)