Frietjes uit de oven met light dipsaus
Ingrediënten: Maredsous® Smeerkaas Light, yoghurt, verse kruiden (koriander, peterselie, bieslook, basilicum, ..., aardappelen (vastkokend), olijfolie
Finale Mijn Pop-Uprestaurant!- Kip Tandoori met zelfgemaakt naan brood en gestoofde paprika
Ingrediënten: gist, bloem, warm water, yoghurt, suiker
Ossenstaartsoep met Madeira, paddenstoelen en warmoes
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: ossenstaart, wortelen, witte selder, witte peper, ui
Broodjes met hummus van rode kool en witte pensensalade
Sofie Dumont - De Keuken van Sofie
Ingrediënten: mosterdzaad, venkelzaad, oregano, basilicum, tarwebloem
Trio van hapjes: tartaar, preskop en uier (BUFF-Oostende)
Ingrediënten: uier, pastrami, peterselie, wortelen, selder
Kabeljauwkroketjes met dragondip en whisky sour
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: whisky, suikersiroop, citroensap, ijsblokjes, zeste van sinaasappel
Schijfjes Maredsous en zijn confituren
Ingrediënten: Maredsous® Fagotin Traditie, Enkele verse aardbeien, braambessen en rode bessen, aardbeien, rode bessen, suiker