Thais fingerfood: gefrituurde banaan, gekaramelliseerde ananas

Sofie Dumont - Sofie in de keuken van

Voor de gekaramelliseerde ananas: verwijder de kop en onderkant van de ananas. Schil het. Snij over de lengte in ...
Ingrediënten: minibakbanaantjes, rijstbloem, gewone bloem, zout, bicarbonaat
Dit kan iedereen Tussen 30 en 60 minuten Aziatisch 4 personen

Kokosbeignets met mangocoulis en zure room

Sofie Dumont - De Keuken van Sofie

Voor de beignets: meng de droge ingrediënten (speltbloem, bakpoeder, zout, kokosschilfers en kokosrasp). ...
Ingrediënten: ei, honing, ricotta, kokosmelk, speltbloem
Beginner Tussen 30 en 60 minuten Aziatisch 4 personen

Aardbeien in de wok met groene peper en gember

Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken

Snijd de aardbeien in 4 en snipper de gember fijn. ...
Ingrediënten: gehakte groene peper, aardbeien, honing, gehakte gember, rijstnoedels
Dit kan iedereen Minder dan 15 minuten Aziatisch Hapje 4 personen

Crema Catalana

Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken

Los het maïszetmeel op in een klein beetje koude melk in een kopje. ...
Ingrediënten: suiker, eidooiers, maïszetmeel, kaneelstokje, citroen (zeste)
Beginner Minder dan 15 minuten Spaans Dessert 4 personen

Gebakken banaan met kokosmelk

Truong Thi Quyên (Gwen) - De Perfecte Keuken

Snijd de banaan in 4 stukken. Dompel ze in de bruine suiker. Bak de banaan en het overschot van de bruine suiker ...
Ingrediënten: rijpe bananen, bruine suiker, kokosmelk, vanillesuiker, geroosterde sesamzaadjes
Beginner Minder dan 15 minuten Aziatisch Dessert 4 personen