Chocolade tompoes, French Coffee en vanille-kirsch truffels
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Zeeuwse wafeltjes met aardbeien, rozen en witte chocolade
Ingrediënten: aardbeien, yoghurt, slagroom, witte chocolade, eidooiers
Kersentaart en gin-tonic
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Profiterol gevuld met stracciatella en mokkaroom en karamel
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Crème van speculoos, sorbet van limoen en basilicum en specerijenolie
Ingrediënten: limoensorbet, speculoospasta, room, mascarpone, olijfolie
Macarons gevuld met verse geitenkaas uit Ozo en een kern van framboos, afgewerkt met framboos en limoen
Ingrediënten: roze macaronschelpen, verse geitenkaas, Jamaïcaanse peper, room, verse koriander
Peer, espuma van Griekse yoghurt, roquefort en sabayon van Hoegaarden
Ingrediënten: stevige peren, Griekse yoghurt, Hoegaarden, schilfers van Roquefortkaas, rasp van citroen, limoen en bloedappelsien
Vanillebavarois met kaneel, chocolade-pindanotencrumble en mandarijntjes
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: mandarijntjes, room, melk, suiker, vanillestokje
Gevulde amandelschuimkoekjes met confituur en chocolade
Ingrediënten: citroen, eiwit, snuifje zout, kristalsuiker, amandelpoeder
Bakken: Wafels met ananas en mango
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: zelfrijzende bloem, eieren, gesmolten boter, melk, lauw water