Kaaskroketjes met Brugge oud
Ingrediënten: Brugge boter, Brugge oud, geraspt, bloem, bloem, paneermeel
Cannelloni van zeebaars en komkommer
Johan Engelen - De Beste Hobbykok van Vlaanderen
Gerookte makreel met geitenkaas met citroen en aardappel-komkommersalade
Ingrediënten: gerookte makreelfilets, aardappel, blokjes komkommer, blokjes Granny smith, Chavroux
Asperges met gepocheerd eitje en peterselie-olie
Ingrediënten: witte asperges, peterselie, (kakelverse) eieren, rasp van 1 bio citroen, olijfolie
Hollandse maatjes met groene boontjes en zure room
Ingrediënten: rijst, toastjes, zure room, verse groene boontjes, rode ui
Gerookte paling met rode biet en rice krispies
Ingrediënten: rice krispies , rode biet, gerookte paling of forel, sojasaus, limoen
Bisque van grijze garnalen met kerstomaatjes en krokantje
Ingrediënten: ongepelde grijze garnalen (bewaar de koppen en schalen), kerstomaatjes, uien, look, venkel
Steak tartaar met sojakaviaar en citroenmayonaise
Ingrediënten: witblauw rundsvlees (steak), fijngehakt, dijonaise mosterd, eigelen, kappertjes, fijngehakt, worcestersaus