Vanillecake
Albert Verdeyen - Start to Cook
Ingrediënten: eieren, suiker, bloem, gist, vanillesuiker
Bewaarwafeltjes
Ingrediënten: zachte boter, rietsuiker, vanillesuiker (of 2 pakjes), eieren, karnemelk
Flensjes met gebakken appel en amandelschilfers
Jeroen Meus - Met Meus en Vork
Taart met braambessen en appels
Ingrediënten: zoet kruimeldeeg, boter (+ extra voor invetten), basterdsuiker (+ extra voor bestrooien), Bramley appel (in 16 partjes), Cox appels (in 8 partjes)
Hartige cake met olijven, Gandaham en geitenkaas
Petra Vandewouer - De Perfecte Keuken
Ingrediënten: eieren, , bloem (met 1 zakje bakpoeder) of 250gr zelfrijzende bloem, olijfolie, witte wijn
Honingcake
Wortel-Rozijnentaart met chocolade-rumsaus
Ingrediënten: bladerdeeg, abrikozenjam, geroosterde fijngehakte hazelnoten, eetbare lentebloemen, gele rozijnen
Chocoladerol met aardbeien
Ingrediënten: kristalsuiker, cacaopoeder, bloem, eieren, ijskoude slagroom
Broodpudding met peperkoek
Jeroen Meus - Met Meus en Vork
Ingrediënten: melk, peperkoek, donkerbruine suiker, oud brood, kaneelpoeder