Eendenborstfilet met butternutsalade en geroosterde groenten van Sandra Bekkari

Sandra Bekkari

Verwarm de oven voor op 200°C. ...
Ingrediënten: aalbessenconfituur, rode wijn, mosterd, laurier, tijm
Beginner Tussen 60 en 90 minuten Mediterraans 4 personen

Gezonde yoga groentenstoofpot

Sofie Dumont - Sofie in de keuken van

Begin met het snijden van alle groenten. Schil de wortelen en snij ze in blokjes. Pel en snij de helft van ...
Ingrediënten: kokosolie, zoete ui, gember, look, portobello paddenstoelen
Beginner Tussen 60 en 90 minuten Indisch Hoofdgerecht 4 personen

Indisch stoofpotje met rundvlees, maiskoekjes en rijst

Sofie Dumont - Sofie in de keuken van

Doe komijnzaad en korianderzaad in een vijzel. Stamp fijn. Voeg nog een theelepel kurkuma en tarmeriek toe. Rasp ...
Ingrediënten: rundstoofvlees, ghee, ui, geraspte kokos, sjalotten
Dit kan iedereen Tussen 60 en 90 minuten Indisch 4 personen

Papillot van lamsbout met ui en spekreepjes

Verwarm de oven voor op 180 °C (stand 6). ...
Beginner Tussen 60 en 90 minuten Mediterraans 4 personen

Gemarineerde ribbetjes met zoete aardappel en rozemarijn (Manil's, Antwerpen)

Mijn Pop-uprestaurant!

Plet twee teentjes look en meng ze met een flinke scheut olijfolie, cayennepeper, peper en zout. Laat de ribbetjes ...
Ingrediënten: ribben, look, cayennepeper, peper, zout
Beginner Tussen 60 en 90 minuten Amerikaans 4 personen

Hete bliksem met appelen en peren

Snij de uien in ringen. Schil de aardappelen, de peren en appelen. Verwijder het klokhuis en snij alles in even ...
Ingrediënten: boter, uien, dikke plakken spek, bloemige aardappelen, flinke peren (doyenne)
Beginner Tussen 60 en 90 minuten Amerikaans Hoofdgerecht 4 personen

Rosbief met gevulde zoete aardappel, knolselder en mierikswortel

Sofie Dumont - Sofie in de keuken van

Begin met het kruiden van de rosbief. Kruid goed met peper en zout. Kleur het vlees daarna mooi aan in een pan ...
Ingrediënten: rosbief, sjalotten, tijm, laurier, look
Beginner Tussen 60 en 90 minuten Amerikaans 4 personen

Lamscurry 'Ceylon' met kokos en cashewnoten

Verwarm de olie in een stoofpan en laat de gesnipperde ui op een laag vuur bruinen. ...
Ingrediënten: lamsschouder, uitgebeend (Europees Lam), tomatenblokjes (uit blik), kokosmelk, ui, kerriepoeder
Beginner Tussen 60 en 90 minuten Indisch 4 personen

Echte paella en roze sangria

Sofie Dumont - Sofie in de keuken van

Pel de ui en snij fijn. Pel de tenen look. Snij fijn. Snij de tomaten in blokjes. ...
Ingrediënten: grote ui, look, tomaten, olijfolie, kippenboutjes
Beginner Tussen 60 en 90 minuten Spaans 4 personen

Louisiana Jambalaya stoofpot met chorizo, gamba's en kip

Sofie Dumont - Sofie in de keuken van

Snij de ajuin in stukjes. ...
Ingrediënten: kippenbouten, chorizo, gamba's, ronde rijst (zoals risottorijst), all Spice kruiden
Beginner Tussen 60 en 90 minuten Amerikaans 4 personen